nyhedsbrev
FORTÆLLINGER FRA BLOGGEN
NYHEDER & TILBUD
KONKURRENCER PÅ FACEBOOK
INVITATIONER TIL CIRKELMØDER,
EVENTS & ANDET GODT...

©2020 Walking Wilder™  CVR# 40713654   All Rights Reserved

Additional trademarks: Meningsfulde Ceremonier™ // idestudiet™

Hvad er det jeg kan?

Helt fra jeg var ganske lille har jeg været i stand til at fornemme andre menneskers energi, og kunnet mærke, hvordan de havde det både fysisk og psykisk. Jeg er født med stærke intuitive evner og en forbundethed til tidligere generationer af kvinder i min slægt—især de, som var tæt på naturen, og brugte deres medfødte intuitive evner til healing ved hjælpe af den visdom, som kloge koner, seere, hekse (i ordets oprindelige betydning) besad, og helt naturligt gav videre fra generation til generation.

Min interesse for menneskelige relationer førte til, at jeg i 1995 uddannede mig til Coach i USA, og senere tog en 1.5 årig intuitiv healer uddannelse. Derudover har jeg en bachelor i undervisning, og  har de sidste ca. 25 år været på min egen personlige og spirituelle udviklingsrejse, hvor jeg har både deltaget i, og studeret, bl.a. kvindecirkler, udvikling af clairvoyante og intuitive evner, forskellige terapeutiske retninger, Jung psykologi, naturterapi, kunstterapi og nordisk shamanisme.

I mit arbejde bruger jeg en blanding af intuitiv coaching, psykoterapi, healing, natur-og kunstterapi, samt forskellige andre redskaber. Ikke to sessioner eller to cirkler er ens—fordi ikke to kvinder eller deres historie er ens. Jeg arbejder intuitivt og altid med det som kommer op i nuet. Min hovedinteresse er balancen mellem den feminine og den maskuline energi, og hvordan vi skaber et godt kvindeliv i en ofte stresset og meget maskulin præget dagligdag, hvor struktur, handlen, og gøren ude i verden ofte fylder lange mere, end de feminine kvaliteter, som kreativitet, intuition og følelser.

I kvindecirklerne bruger vi ceremonier, den healende kraft i naturen, vores forbindelse til de, som kom før os, og den karma vi bærer (og kan heale) fra tidligere generationer, balancen imellem det maskuline og det feminine, "the mother wound" — forbindelsen mellem mødre og døtre, mv. til at kikke på, hvad det vil sige at være kvinde i 2020. Kom og vær med i fællesskabet Walking Wilder™.

En personlig session starter med en samtale, nogen gange ude i naturen under en gåtur, andre gange i mit studio, og alt efter hvor du er i din process, arbejder vi videre derfra, og slutter evt. med en healing på briksen. Nogle mennesker bryder sig ikke om at ligge på en briks. Hvis det er tilfældet, kan du også sagtens sidde i en stol—eller under et træ, hvis vi er ude. Når bare du slapper af.

 

Jeg er af den overbevisning at krop, sjæl og psyke hænger uløseligt sammen, og arbejder derfor med balancen imellem de tre. Jeg forudsiger ikke din fremtid, men hjælper dig med at se, hvad der virkelig er på spil i dit liv, lige her og nu, så du kan forstå, hvordan det er opstået, og hvad du kan gøre for at heale dig selv og dit liv.

 

Kort fortalt giver jeg dig redskaber til at arbejde med dine gamle mønstre og overbevisninger, så du kan leve ud fra den du virkelig er, og ikke den du har lært du burde være.

Pris: 475 kr inkl. moms // ca. 60 min

Skal betales ved bookingens oprettelse.*

 

*(Refunderes kun hvis afbestilling sker minimum 48 timer før sessions start. Bliver du syg på selve dagen, kan du få en ny tid, hvis du ringer og aflyser på tlf. 4295 8465 mellen kl. 8:00-8:30. Tager jeg ikke telefonen, lægger du blot en besked, og så finder vi en ny tid senere, når du har fået det bedre. Aflyser du mere end to gange på selve dagen, forbeholder jeg mig retten til ikke at tilbyde dig en ny tid.)

0
  • Walking Wilder on Facebook
  • Walking Wilder on Instagram
  • Walking Wilder on Pinerest