leaveonbridge.jpg

REGRESSION til tidligere liv er en terapiform som kan give stor indsigt i de temaer og mønstre du ser i dig selv og i dine relationer,  når du ikke kan finde svarene i almindelig terapi.

Det vigtige i arbejdet med tidligere liv er at det skal gøre en forskel i det liv vi lever nu. Det er jo det liv vi kan ændre noget i. Her vi skal lære og udvikle os, og det er derfor vigtigt at du kan bruge dine indsigter fra regressionen til at opnå større forståelse for, hvorfor dit nuværende liv har de problematikker det har. 

Jeg er personlig fuldstændig overbevist om, at vi har levet mange gange før — eller rettere vores sjæl har — men det som er vigtigt, er ikke om vi rent faktisk har levet før, eller om det er noget din underbevidsthed har lageret fra oplevelser tidligere i dette liv, eller måske noget du ubevidst har digtet i et forsøg på at forklare og skabe sammenhæng i dine følelser og reaktioner. Det væsentlige er, at hvis det er lagret som en erindring, et mønstre eller en overbevisning, der begrænser eller generer dig i dit nuværende liv, så skal det bearbejdes, så du kan give slip på det og træffe mere hensigtsmæssige valg i fremtiden.

En session vare ca. 2 timer, men det er vigtigt at du sætter god tid af, da det kan være en følelsesladet oplevelse. Vi starter med en samtale, hvor vi finder ud af hvilket problematikker du vil undersøge. Selve sessionen foregår ved at jeg først guider dig ind i en tilstand af dyb afslappelse, og derefter starter selve regressionen, hvor du kikker på et eller flere tidligere liv. Jeg oplever det selv lidt som at se en film, som man på en måde selv er en del af.

Jeg stiller dig spørgsmål undervejs, men er ellers blot vidne til det du oplever. Når regressionen er slut taler vi om dine oplevelser. Der er intet farligt ved en regression, og du kan til enhver tid stoppe regressionen og vende tilbage til din nuværende virkelighed, men nogle regressioner kan være meget intense, og forløse traumer og bringe dig i dyb kontakt med din sjæl og karmiske mønstre. Afsæt derfor ekstra god tid, så du kan slappe af bag efter. Det er ikke ualmindelig at blive følelsesmæssigt berørt eller opleve fysiske reaktioner. Husk altid at drikke meget vand resten af dagen.

NB: hvis du føler dig syg  bør du altid kontakte en læge.

(Det er vigtigt at du er psykisk stabil og ikke er påvirket af alkohol, stoffer eller psykofarmika af nogen art.)

Jeg blev certificeret life coach i USA i 1995, og har siden taget en 1.5 årig intuitiv healer uddannelse, samt en mængde kurser indenfor psykoterapi, psykologi, og forskellige spirituelle områder, samt et længerevarende personligt forløb hos en mentor, som blandt andet er spirituel psykoterapeut.

Min professionelle værktøjskasse indeholder derfor en skøn blanding af traditionel coaching, elementer af psykoterapi, Carl Gustav Jungs psykologiske metoder som skyggearbejde, individuel samtaleterapi og arketyper — især feminine arketyper, samt natur - og kunstterapi, healing, regressionsterapi, ceremonier, meditation, shamanisme mm.

Derudover har jeg, helt fra jeg var ganske lille, været i stand til at fornemme andre menneskers energi, og kunnet mærke, hvordan de havde det både fysisk og psykisk. Jeg er født med stærke intuitive evner og en forbundethed til naturen og den dybe intuitive kvindevisdom, som er blevet givet videre fra generation til generation igennem århundrede.

I mit arbejde bruger jeg en combination af min intuition og min værktøjskasse. Ikke to sessioner er ens—fordi ikke to kvinder eller deres historie er ens. Jeg arbejder intuitivt og altid med det som kommer op i nuet. Min hovedinteresse er balancen mellem den feminine og den maskuline energi, og hvordan vi skaber et godt kvindeliv i en til tider meget stresset og meget maskulin præget dagligdag, hvor struktur, handlen, og gøren ude i verden ofte fylder lange mere, end de feminine kvaliteter, som kreativitet, intuition og følelser.

 

Jeg er af den overbevisning at krop, sjæl og psyke hænger uløseligt sammen, og arbejder derfor med balancen imellem de tre. Jeg forudsiger ikke din fremtid, men hjælper dig med at se, hvad der er på spil i dit liv, lige her og nu, så du kan forstå, hvordan det er opstået, og hvad du kan gøre for at heale dig selv og dit liv.

 

Kort fortalt giver jeg dig redskaber til at arbejde med dine gamle mønstre og overbevisninger, så du kan leve ud fra den du virkelig er, og ikke den du har lært du burde være.

Pris: 600 kr inkl. moms // ca. 2.5 timer

Skal betales ved bookingens oprettelse.*

 

*(Refunderes kun hvis afbestilling sker minimum 48 timer før sessions start. Bliver du syg på selve dagen, kan du få en ny tid, hvis du ringer og aflyser på tlf. 4295 8465 mellen kl. 8:00-8:30. Tager jeg ikke telefonen, lægger du blot en besked, og så finder vi en ny tid senere, når du har fået det bedre. Aflyser du mere end to gange på selve dagen, forbeholder jeg mig retten til ikke at tilbyde dig en ny tid.)

Sessioner foregår i Walking Wilders lokaler ved Lemvig.

alex-iby-wJOjILDz3kc-unsplash.jpg

©2020 WALKING WILDER™  CVR# 40713654   All Rights Reserved

  • Walking Wilder on Facebook
  • Walking Wilder on Instagram