nyhedsbrev
FORTÆLLINGER FRA BLOGGEN
NYHEDER & TILBUD
KONKURRENCER PÅ FACEBOOK
INVITATIONER TIL CIRKELMØDER,
EVENTS & ANDET GODT...

©2020 Walking Wilder™  CVR# 40713654   All Rights Reserved

Additional trademarks: Meningsfulde Ceremonier™ // idestudiet™

WALKINGwilder

inspireret af naturen, kærligheden og universet

Velkommen til Walking Wilder™

Dejligt at du er her. Jeg er Pia Rain. ​Jeg er født med stærke intuitive kræfter, og har altid været i stand til at mærke andre menneskers følelser, både fysiske og psykiske, og fornemme hvad der foregår i deres liv.

Denne evne bruger jeg i høj grad, både som multi-media kunstner, skribent og storyteller, og i mit arbejde som coach, healer og kvinde-cirkelleder. Jeg er inspireret af spiritualitet, naturen, livet, kærligheden, den menneskelige fortælling, forbindelsen til tidligere generationer og den stærke visdom, som findes dybt i sjælen af alle kvinder.

Jeg finder min indre ro og min inspiration i skoven, ved havet og i kræfterne og energien fra den kvindelinje jeg kommer fra. Mange af de svar jeg har søgt igennem årene, har jeg fundet igennem spiritualitet og den intuitive styrke og healing, der findes i bl.a. kvindecirkler, og det fællesskab de giver.

Mødet med andre mennesker, har for mig, altid været den største gave livet har kunne give mig og min (til tider dyrekøbte!) livserfaring har vist mig, at dét der betyder noget i den sidste ende er, at vi handler "with kindness" i mødet med et andet menneske — at intentionen altid er kærlighed. At vi ser gaven, selv i de oplevelser, som ikke umiddelbart føles gode, for gaven er der altid. Nogle gange skal vi hente den på bunden af dyb fortvivlelse, stærke livskriser eller traumer, nogle gange ser vi den først langt senere, men den er der.

Dét der betyder noget, er at vi tør stå ved, hvem vi er — på godt og ondt. Det betyder ikke at man aldrig møder modstand, aldrig er ked af det — livet er en lang rejse med op og nedture og oftest er det gennem smerten, at vi lærer mest om os selv. Men når man tør være ærlig omkring, hvem man er og hvad der er vigtigt for én, kan man leve fra sit hjerte, selv når man er helt i knæ — og dét giver både ro i sindet og flow i livet.

Min intuition har altid været mit stærkeste redskab og har flere gange helt bogstaveligt reddet mit liv og hjulpet mig ud af svære situationer — ligesom jeg har oplevet at ting gik grueligt galt, når jeg valgte ikke at lytte til den.

Det er min helt klare overbevisning (og egen erfaring), at vi, hvis vi tør arbejde med os selv, vores mønstre og overbevisninger, kan ændre vores liv til det bedre. Vi har fri vilje og skaber selv vores liv langt hen af vejen. Vi er her for at lære, for at turde se vores egne skygger og heale dem, så de relationer vi indgår i skabes fra vores indre kerne og ikke fra gamle ubeviste mønstre.

 

Der findes ingen genvej — hvis du vil opleve,  hvad det virkelig vil sige at elske et andet mennesker, er du nødt til at lære at elske dig selv. Du kan ikke finde i en anden, hvad du ikke kan se i dig selv. Det er hårdt arbejde og kræver både mod og styrke, men det hele værd.

Professionelt har jeg brugt de sidste 25 år af mit liv på at arbejde med mennesker på et utal af forskellige måder i alle mulige forskellige sammenhænge indenfor coaching, undervisning, healing, kvindecirkler, workshops, marketing m.m.

Det gennemgående tema har været min interesse for menneskelige relationer, og min professionelle værktøjskasse indeholder en skøn blanding af værktøjer fra coachingens, psykologiens, psykoterapiens, pædagogikkens, energiterapiens, undervisningens og shamanismens verden.

Jeg er ikke længere i tvivl om, at mit kald er at hjælpe andre kvinder med at finde ind til deres urkraft, deres feminine power, så de kan leve autentiske liv baseret i dyb intuition, kærlighed, fred med fortiden, forbindelse med naturen og i balance med både de feminine og de maskuline energier i deres liv — med andre ord; leve de liv, vi alle kom her for at leve.

Jeg glæder mig til at høre din historie, og hjælpe dig med at finde din vej tilbage til din indre urkraft.

.¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.
(¸.•´ (¸.•` ♥ pia rain

♥ ♥ ♥

Mødet med et andet menneske...

...handler om nærvær, om at lytte,

at være til stede her og nu, i dette øjeblik.

At se, høre, fornemme og forstå – 

hvad den anden har på hjertet, hvad der fylder i hendes liv,

hvad hans udfordringer er, 

hvad de drømmer om – hvad de længes efter.

 Dér skabes relationen.

Om baggrunden for Walking Wilder™

Efter i flere år at have være ramt af alvorlig stress, er jeg så helt utrolig heldig, at have fået muligheden for at arbejde med det, jeg er allerbedst til. Walking Wilder™ er således et delt eventyr mellem min far og jeg. Min far er ejer af selve virksomheden Walking Wilder™, og manden bag forretningsdelen, hvilket giver mig tid og mulighed for at have mit fulde fokus på coaching og healingsarbejdet, og den kreative og spirituelle del af Walking Wilder™. 

Tak er i sandhed kun et fattigt ord.

Kvinde-cirklernes rolle
Jeg voksede op langt ude på landet og har altid haft stærke bånd til naturen, dyrene og årets gang. Helt fra jeg var lille pige, har jeg følt en forbindelse til den feminine kraft i universet. En forbindelse, som langsomt er blevet til et kald mod noget, som jeg kun kan beskrive som "en finden tilbage til mig selv" — urkraften, det feminine aspekt fyldt med kreativitet, intuition, kærlighed og forbindelsen til alle dem, som kom før os. Dette kald har ledt mig til mit arbejde med kvindecirkler, som jeg både har ledet og deltaget i i adskillige år.

 

Traditionelt har kvinder-cirkler været kraftfulde og healende steder for kvinder at mødes i et fællesskab baseret på den grundlæggende urkraft, som ligger dybt i kvinders kreative, intuitive, kloge og kærlige væsen.

I den moderne tid vi lever i har mange af os mistet noget af forbindelsen til urkraften, til vores intuition, i takt med, at vi er kommet længere og længere væk fra forbindelsen til naturen, til vores historie og til hinanden.

Vi oplever det måske som tomhed, depressioner, stress, en indre søgen efter noget udefinerbart eller bare en erkendelse af at den måde vi har indrettet os på, mangler rod i noget mere dybdegående end det moderne liv kan give os. Vores sjæl leder efter forbindelsesledet til vores indre wild woman — vores urkraft af healing og kærlighed — vores rolle som healere, som bærere af lyset og den dybe intuitive feminine energi, som bringer kærlighed og nyt liv ind i verden, så vi kan hjælpe med at genoprette balancen mellem de feminine og de maskuline energier i vores daglige liv.

Hvis det giver genklang et sted dybt i dig, hvis du mærker noget trække i dig. Hvis din sjæl genkender noget, som den stille har længtes efter, så er det tid. Kom og vær med. Træd ind i cirklen. Tag din plads blandt andre kvinder, stå i ligeværd, i kærlighed, i respekt for kvinders urkræfter af kærlighed, af intuition, af kreativitet. Stå i "Sacred Sisterhood" som generationer af kvinder har gjort før dig.

Cirklen mødes løbende omkring Lemvig — som regel i Klosterheden eller ude ved Havet, engang imellem indendørs. Hvert cirkelmøde har et tema med fokus på det kvindelige perspektiv af livet, på hvad spiritualitet er, på hvad vi kan skabe og hvordan vi healer os selv, vores samfund og verden omkring os.

Vi arbejder med meditation, trommerejser, mantraer, deling i fællesskabet, intuitiv dans, sang / chanting, naturoplevelser, historiefortælling, balancering af feminine og maskuline energier og hvad der dukker op i øjeblikket. Det er en uhyre intuitiv process, hvor ting fødes naturligt i cirklens energi.

 

Kom og vær med. Træd ind i cirklen:

www.facebook.com/groups/walkwilder

Min personlige historie

Jeg er uddannet coach i USA i 1995, og har siden taget en 1.5 årig intuitiv healer uddannelser, et utal af kurser og studeret Jung psykologi, arketyper, skyggearbejde, psykoterapi, ceremoniers rolle i et moderne liv, kvindecirkler og meget andet godt, samt været i et flerårig forløb med personlig og spirituel udvikling hos min Irske mentor. Jeg har desuden en bachelor i undervisning og en marketingsuddannelse.

Min rejse har taget mig langt omkring, og jeg har mødt mange forskellige mennesker igennem årene. Jeg boede 15 år i USA, hvilket var både nogle af de bedste, men også nogle af de sværeste år af mit liv, som det ofte er, men det var igennem min love-affair med Amerika, at jeg fandt min styrke, min indre power og mit kald.

Når man udfordre sig selv, finder man nye sider, og ser sig selv på nye måder, og der har været mange store, som små oplevelser undervejs. Jeg har bl.a. kørt alene tværs over det halve USA, udfoldet mine talegaver foran 500 mennesker, været ansvarlig for den overordnede kursusprofil i en organisation med 3500 medlemmer — men også følt ensomhedens dybde midt blandt andre mennesker.

Jeg har mødt adskillige soulmates af forskellig art, oplevet både decideret frygt for et andet menneske, men også den stærkeste kærlighed i Universet, da jeg fødte mine sønner — og undervejs været velsignet med mange stunder i selvskab med de mest fantastisk mennesker, som er kommet og gået  i mit liv medbringende gaver i form af erkendelser, venskab, kærlighed og håb for fremtiden — altid når jeg har haft  allermest brug for det. 

På det personlig plan har livet desuden bragt mig sorg, svigt, alvorlig stress, skilsmisse, alkoholmisbrug i nærmeste kreds, perioder med tvivl, vrede, angst, selvværdsudfordringer, ufrivillig abort, længerevarende sygemelding, overgreb i et forhold og meget andet, men også dyb kærlighed, skønne mennesker, og masser af healing af gamle mønstre og overbevisninger — med andre ord; mit liv har på mange måder været en rollercoaster af op og ned ture, men jeg er ikke i tvivl om, at der har været en mening med det hele. Lektien har til tider været meget hård, men gaven har altid været der, når det kom lidt på afstand og jeg fik perspektiv. 

I dag bor jeg i et hus jeg elsker i det smukke, men barske Vestjylland sammen med mine to helt igennem skønne teenager sønner, 2 dejlige katte og en hund af efterhånden noget ældre dato med et hjerte så blidt, og en endnu smukkere sjæl — og for første gang i mange, mange år, føler jeg mig endelig hjemme.

 

0
  • Walking Wilder on Facebook
  • Walking Wilder on Instagram
  • Walking Wilder on Pinerest