WALKING WILDER

inspireret af naturen, kærligheden og universet

Velkommen til Walking Wilder™

Dejligt at du er her. Jeg er Pia Rain og er intuitive terapeut og kvindecirkelleder.  ​Jeg er født med stærke intuitive evner, og har altid været i stand til at mærke andre menneskers følelser, både fysiske og psykiske, og fornemme hvad der foregår i deres liv.

Denne evne bruger jeg i høj grad, både som multi-media kunstner, skribent og storyteller, og i mit arbejde som terapeut, healer og kvinde-cirkelleder. Jeg er inspireret af spiritualitet, naturen, livet, kærligheden, den menneskelige fortælling, forbindelsen til tidligere generationer og den stærke ældgamle visdom, som findes dybt i sjælen af alle kvinder.

Min intuition har altid været mit stærkeste redskab og har flere gange helt bogstaveligt reddet mit liv og hjulpet mig ud af svære situationer — ligesom jeg har oplevet at ting gik galt, når jeg valgte ikke at lytte til den.

Det er min helt klare overbevisning (og egen erfaring), at vi, hvis vi tør arbejde med os selv, vores mønstre og overbevisninger, kan ændre vores liv til det bedre. Vi har fri vilje og skaber selv vores liv langt hen af vejen. Vi er her for at lære, for at turde se vores egne skygger og heale dem, så de relationer vi indgår i skabes fra vores indre kerne og ikke fra gamle ubeviste mønstre.

Dét der betyder noget, er at vi tør stå ved, hvem vi er — på godt og ondt. Det betyder ikke at man aldrig møder modstand, aldrig er ked af det — livet er en lang rejse med op og nedture og oftest er det gennem smerten, at vi lærer mest om os selv. Men når man tør være ærlig omkring, hvem man er og hvad der er vigtigt for én, kan man leve fra sit hjerte, selv når man er helt i knæ — og dét giver både ro i sindet og flow i livet.

 

Der findes ingen genvej — hvis du vil opleve,  hvad det virkelig vil sige at elske et andet mennesker, er du nødt til at lære at elske dig selv. Du kan ikke finde i en anden, hvad du ikke kan se i dig selv. Det er hårdt arbejde og kræver både mod og styrke, men det hele værd.

Professionelt har jeg brugt de sidste 25 år af mit liv på at arbejde med mennesker på et utal af forskellige måder i alle mulige forskellige sammenhænge indenfor coaching, undervisning, healing, kvindecirkler, workshops, marketing m.m.

Det gennemgående tema har været min interesse for menneskelige relationer, og min professionelle værktøjskasse indeholder en skøn blanding af værktøjer fra coachingens, psykologiens, psykoterapiens, pædagogikkens, energiterapiens, undervisningens og shamanismens verden.

Jeg er ikke længere i tvivl om, at mit kald er at hjælpe andre kvinder med at finde ind til deres urkraft, deres feminine power, så de kan leve autentiske liv baseret i dyb intuition, kærlighed, fred med fortiden, forbindelse med naturen og i balance med både de feminine og de maskuline energier i deres liv — med andre ord; leve de liv, vi alle kom her for at leve.

Jeg glæder mig til at høre din historie, og hjælpe dig med at finde din vej tilbage til din indre urkraft.

.¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.
(¸.•´ (¸.•` ♥ pia rain

♥ ♥ ♥

Mødet med et andet menneske...

...handler om nærvær, om at lytte,

at være til stede her og nu, i dette øjeblik.

At se, høre, fornemme og forstå – 

hvad den anden har på hjertet, hvad der fylder i hendes liv,

hvad hans udfordringer er, 

hvad de drømmer om – hvad de længes efter.

 Dér skabes relationen.

Om baggrunden for Walking Wilder™

Jeg er så helt utrolig heldig, at have fået muligheden for at arbejde med det, jeg er allerbedst til. Walking Wilder™ er således et delt eventyr mellem min far og jeg. Min far er ejer af selve virksomheden Walking Wilder™, og manden bag forretningsdelen, hvilket giver mig tid og mulighed for at have mit fulde fokus på arbejdet med healing, kreativitet og kvindecirklerne. 

Tak er i sandhed kun et fattigt ord.

Kvinde-cirklernes rolle
Jeg voksede op langt ude på landet og har altid haft stærke bånd til naturen, dyrene og årets gang. Helt fra jeg var lille pige, har jeg følt en forbindelse til den feminine urkraft både i naturen og i mig selv. En forbindelse, som langsomt er blevet til et kald hen imod arbejdet med det feminine aspekt fyldt med kreativitet, intuition, kærlighed og forbindelsen til alle dem, som kom før os. Dette kald ledte mig bl.a. til mit arbejde med kvindecirkler, som jeg både har ledet og deltaget i i adskillige år.

 

Traditionelt har kvinder-cirkler været kraftfulde og healende steder for kvinder at mødes baseret på det grundlæggende fællesskab, som ligger dybt i kvinders kreative, intuitive, kloge og kærlige væsen.

I den moderne tid vi lever i har mange af os mistet noget af forbindelsen til urkraften, til vores intuition, i takt med, at vi er kommet længere og længere væk fra forbindelsen til naturen, til vores historie og til hinanden.

Vi oplever det måske som tomhed, depressioner, stress, en indre søgen efter noget udefinerbart eller bare en erkendelse af at den måde vi har indrettet os på, mangler rod i noget mere dybdegående end det moderne liv kan give os. Vores sjæl leder efter forbindelsesledet til vores "indre wild woman" — vores urkraft af healing og kærlighed — vores rolle som healere, som bærere af lyset og den dybe intuitive feminine energi, som bringer kærlighed og nyt liv ind i verden, så vi kan hjælpe med at genoprette balancen mellem de feminine og de maskuline energier i vores daglige liv.

Hvis det giver genklang et sted dybt i dig, hvis du mærker noget trække i dig. Hvis din sjæl genkender noget, som den stille har længtes efter, så er det tid. Kom og vær med. Træd ind i kvindecirklenwww.facebook.com/groups/walkwilder

Tag din plads blandt andre kvinder, stå i ligeværd, i kærlighed, i respekt for kvinders urkræfter af kærlighed, af intuition, af kreativitet. Stå i "Sacred Sisterhood" som generationer af kvinder har gjort før dig.

Cirklen mødes løbende omkring Lemvig. Hvert cirkelmøde har et tema med fokus på det kvindelige perspektiv af livet, på hvad spiritualitet er, på hvad vi kan skabe og hvordan vi healer os selv, vores samfund og verden omkring os. Det er en uhyre intuitiv process, hvor ting fødes naturligt i cirklens energi.

 

Kom og vær med:

Træd ind i  Walking Wilder's kvindecirkel VILDE HJERTER™

Min personlige historie

Jeg er uddannet coach i USA i 1995, og har siden taget en 1.5 årig intuitiv healer uddannelser, studeret  Carl Gustav Jungs psykologiske arbejde om arketyper, skyggearbejde og individuel samtaleterapi, samt psykoterapeutiske metoder, ceremoniers rolle i et moderne liv, kvindecirkler og meget andet godt, samt været i et flerårig forløb med personlig og spirituel udvikling hos min Irske mentor. Jeg har desuden en bachelor i undervisning og er udøvende kunstner og skribent.

Min rejse har taget mig langt omkring, og jeg har mødt mange forskellige mennesker igennem årene. Når man udfordre sig selv, finder man nye sider, og ser sig selv på nye måder, og det har de mange store, som små oplevelser undervejs bestemt gjort. Jeg boede bl.a. 15 år i USA og det var igennem min love-affair med Amerika, at jeg fandt min styrke, min indre power og mit kald.

På det personlig plan har livet bragt en lang række af op og nedture, som mange menneskeliv nu gør. Der har været sorg, svigt, alvorlig stress, skilsmisse, alkoholmisbrug i nærmeste kreds, perioder med tvivl, vrede, angst, selvværdsudfordringer, ufrivillig abort, længerevarende sygemelding, overgreb i et forhold og meget andet, men også dyb kærlighed, skønne mennesker, og masser af healing af gamle mønstre og overbevisninger — med andre ord; mit liv har på mange måder været en rollercoaster, men jeg er ikke i tvivl om, at der har været en mening med det hele. Lektien har til tider været meget hård, men gaven har altid været der, når det kom lidt på afstand og jeg fik perspektiv. 

I dag bor jeg i et hus jeg elsker i det smukke, men barske Vestjylland midt i den fantastiske natur sammen med mine to skønne og udfordrende teenager sønner, to dejlige hunde og to lækre katte  — og for første gang i mange, mange år, føler jeg mig endelig hjemme.

 

©2020 WALKING WILDER™  CVR# 40713654   All Rights Reserved

  • Walking Wilder on Facebook
  • Walking Wilder on Instagram