WALKING WILDER's

vilde hjerter

kvindecirkel  i  vestjylland

Walking Wilders kvindecirkel Vilde Hjerter™ er et kvinde-fællesskab I Vestjylland omkring personlig udvikling, spiritualitet, healing, ceremoni, fortælling, kreativitet, cirkel, vores forbindelse til naturen, den medfødte feminine kraft, intuition, kunstterapi, ancestral visdom og sisterhood.

Kære skønne kvinde

Har du ledt efter et sted, hvor du kan lære, vokse og gro i selskab med andre kvinder, som er interesseret i at leve mere i pagt med deres intuition, med naturen, med den feminine side af dem selv, udvikle deres spiritualitet, finde deres indre styrke, fortælle deres historier, dele deres glæder, deres sorger, deres overvejelser? Er du klar til Sisterhood? Klar til kærligt at finde vejen ind til dig selv og den del af dig, som er blevet væk i en moderne hverdag med stress og jag...

​Traditionelt har kvinder-cirkler været kraftfulde og healende steder for kvinder at mødes i et fælleskab baseret på den grundlæggende urkraft, som ligger dybt i kvinders kreative, intuitive, kloge og kærlige væsen.

I den moderne tid vi lever i har mange af os mistet noget af forbindelsen til urkraften, til vores intuition, i takt med, at vi er kommet længere og længere væk fra forbindelsen til naturen, til vores historie og til hinanden.

Vi oplever det måske som tomhed, depressioner, stress, en indre søgen efter noget udefinerbart eller bare en erkendelse af at den måde vi har indrettet os på, mangler rod i noget mere dybdegående end det moderne liv kan give os. Vores sjæl leder efter forbindelsesledet til vores indre wild woman — vores urkraft af healing og kærlighed — vores rolle som healere, som bærere af lyset og den dybe intuitive feminine energi, som bringer kærlighed og nyt liv ind i verden, så vi kan hjælpe med at genoprette balancen mellem de feminine og de maskuline energier i vores daglige liv.

Hvis det giver genklang et sted dybt i dig, hvis du mærker noget trække i dig. Hvis din sjæl genkender noget, som den stille har længtes efter, så er det tid. Kom og vær med. Træd ind i cirklen. Tag din plads blandt andre kvinder, stå i ligeværd, i kærlighed, i respekt for kvinders urkræfter af kærlighed, af intuition, af kreativitet. Stå i "Sacred Sisterhood", som generationer af kvinder har gjort før dig.

Cirklen mødes løbende omkring Lemvig — som regel i Klosterheden eller ude ved Havet, eller i Walking Wilders lokaler i Nørre Nissum lidt udenfor Lemvig. Hvert cirkelmøde har et tema med fokus på det kvindelige perspektiv af livet, på hvad spiritualitet er, på hvad vi kan skabe og hvordan vi healer os selv, vores samfund og verden omkring os.

Vi arbejder med meditation, trommerejser, mantraer, deling i fællesskabet, intuitiv dans, sang / chanting, naturoplevelser, historiefortælling, balancering af feminine og maskuline energier, og hvad der dukker op i øjeblikket. Det er en uhyre intuitiv process, hvor ting fødes naturligt i cirklens energi. Følg med i gruppen, hvor datoer løbende slås op.

walkingwilder.jpg
wild.soul.healing.jpg

©2020 WALKING WILDER™  CVR# 40713654   All Rights Reserved

  • Walking Wilder on Facebook
  • Walking Wilder on Instagram