Intuitive vejledning/coaching indeholder elementer af clairvoyance, healing, naturterapi, jungiansk psykoterapi, traditionel coaching, feminine arketyper, ceremonier og shamanisme. 

Det handler i bund og grund om at hjælpe personen man sidder overfor med at finde ind til de værdier og den medfødte dybe indre visdom hun besidder, så hun både kan og tør træffe mere autentiske valg. Det som i den sidste ende betyder noget er jo, at vi tør stå ved, hvem vi er — på godt og ondt. Livet er en lang rejse med op og nedture og oftest er det gennem smerten, at vi lærer mest om os selv. Men når man tør være ærlig overfor sig selv og omverdenen omkring, hvem man er og hvad der er vigtigt for én, kan man leve fra sit hjerte, selv når man er helt i knæ — og dét giver både ro i sindet og flow i livet — det er dén process jeg kan hjælpe med.

 

Min professionelle værktøjskasse indeholder en skøn blanding af traditionel coaching, elementer af psykoterapi, Carl Gustav Jungs psykologiske metoder som skyggearbejde, individuel samtaleterapi og arketyper — især feminine arketyper, samt natur - og kunstterapi, healing, regressionsterapi, ceremonier, meditation, shamanisme mm.

Derudover har jeg, helt fra jeg var ganske lille, været i stand til at fornemme andre menneskers energi, og kunnet mærke, hvordan de havde det både fysisk og psykisk. Jeg er født med stærke intuitive evner og en forbundethed til naturen og den dybe intuitive kvindevisdom, som er blevet givet videre fra generation til generation igennem århundrede.

I mit arbejde bruger jeg en combination af min intuition og min værktøjskasse. Ikke to sessioner eller to cirkler er ens—fordi ikke to kvinder eller deres historie er ens. Jeg arbejder intuitivt og altid med det som kommer op i nuet. Min hovedinteresse er balancen mellem den feminine og den maskuline energi, og hvordan vi skaber et godt kvindeliv i en til tider meget stresset og meget maskulin præget dagligdag, hvor struktur, handlen, og gøren ude i verden ofte fylder lange mere, end de feminine kvaliteter, som kreativitet, intuition og følelser.

 
Jeg arbejder både med personlige 1:1 sessioner og i kvindecirkler. I cirklerne arbejder vi med, hvad det vil sige at være kvinde i 2020. I stort set alle kulturer rundt om i verden har fællesskabet mellem kvinder, forskellige former for ceremonier og vores tilknytning til naturen og spiritualitet haft stor betydning. I den moderne tid vi lever i har mange af os mistet noget af forbindelsen til vores intuition i takt med, at vi er kommet længere og længere væk fra naturen, fra vores historie og fællesskabet med hinanden. Vi oplever det måske som en følelsesmæssig tomhed, depressioner, stress, en indre søgen efter noget udefinerbart eller bare en erkendelse af at den måde vi har indrettet os på, mangler rod i noget mere dybdegående end det moderne liv kan give os—det er her kvindecirklerne kommer ind.
 
Kom og vær med i fællesskabet i Vilde Hjerter™ — Walking Wilders kvindecirkel.

En personlig session starter med en samtale, nogen gange ude i naturen under en gåtur, andre gange i Walking Wilder's lokaler eller evt. online via Zoom eller Skype. Alt efter hvor du er i din process, arbejder vi videre derfra, og slutter evt. med en healing på briksen. Nogle mennesker bryder sig ikke om at ligge på en briks. Hvis det er tilfældet, kan du også sagtens sidde i en stol—eller under et træ, hvis vi er ude. Når bare du slapper af.

 

Jeg er af den overbevisning at krop, sjæl og psyke hænger uløseligt sammen, og arbejder derfor med balancen imellem de tre. Jeg forudsiger ikke din fremtid, men hjælper dig med at se, hvad der virkelig er på spil i dit liv, lige her og nu, så du kan forstå, hvordan det er opstået, og hvad du kan gøre for at heale dig selv og dit liv.

 

Kort fortalt giver jeg dig indsigt og redskaber til at arbejde med dine gamle mønstre og overbevisninger, så du kan leve ud fra den du virkelig er, og ikke den du har lært du burde være.

Pris: 475 kr inkl. moms // ca. 60 min

Skal betales ved bookingens oprettelse.*

 

*(Refunderes kun hvis afbestilling sker minimum 48 timer før sessions start. Bliver du syg på selve dagen, kan du få en ny tid, hvis du ringer og aflyser på tlf. 4295 8465 mellen kl. 8:00-8:30. Tager jeg ikke telefonen, lægger du blot en besked, og så finder vi en ny tid senere, når du har fået det bedre. Aflyser du mere end to gange på selve dagen, forbeholder jeg mig retten til ikke at tilbyde dig en ny tid.)

Sessioner kan foregå i Walking Wilders lokaler ved Lemvig eller vis Skype, Zoom eller Messenger.

©2020 WALKING WILDER™  CVR# 40713654   All Rights Reserved

  • Walking Wilder on Facebook
  • Walking Wilder on Instagram