healingwalkingwilder.jpg

INTUITIV HEALING / FJERNHEALING

En session varer ca. 60 min og foregår enten i Walking Wilder's lokaler i Nørre Nissum eller via skype eller zoom. Pris 475 kr betales når bookingen oprettes.

En intuitiv healings session starter med en kort samtale. Alt efter hvor du er i din process, arbejder vi videre derfra med selve healingen — nogle mennesker bryder sig ikke om at ligge på en briks. Hvis det er tilfældet, kan du også sagtens sidde i en stol—eller under et træ udenfor. Når bare du slapper af. Vi afslutter med en samtale om dine oplevelser og feedback fra mig.

Afsæt god tid den dag du skal heales, så du kan slappe af bag efter. Det er ikke ualmindelig at blive følelsesmæssigt berørt eller opleve fysiske reaktioner. Husk altid at drikke meget vand resten af dagen.
NB: hvis du føler dig syg  bør du altid kontakte en læge.
TROMMEHEALING
En session varer ca. 60 min. Kun ved personlig fremmøde.
Pris 475 kr.betales når bookingen oprettes.
En tromme healings session starter med en kort samtale. Alt efter hvor du er i din process, arbejder vi videre derfra med selve healingen — nogle mennesker bryder sig ikke om at ligge på en briks. Hvis det er tilfældet, kan du også sagtens sidde i en stol—eller under et træ udenfor. Når bare du slapper af. Vi afslutter med en samtale om dine oplevelser og feedback fra mig.
Tromme-healinger kan være meget intense, og forløse traumer, som kroppen husker og bringe dig i dyb kontakt med din sjæl. Afsæt derfor ekstra god tid, så du kan slappe af bag efter. Det er ikke ualmindelig at blive følelsesmæssigt berørt eller opleve fysiske reaktioner. Husk altid at drikke meget vand resten af dagen.
NB: hvis du føler dig syg  bør du altid kontakte en læge.

Jeg har en 1.5 årig intuitive healer uddannelse og er desuden uddannet life coach i USA i 1995. Min professionelle værktøjskasse indeholder en skøn blanding af traditionel coaching, elementer af psykoterapi, Carl Gustav Jungs psykologiske metoder som skyggearbejde, individuel samtaleterapi og arketyper — især feminine arketyper, samt natur - og kunstterapi, regressionsterapi, ceremonier, meditation,  hverdagsshamanisme mm.

Derudover har jeg, helt fra jeg var ganske lille, været i stand til at fornemme andre menneskers energi, og kunnet mærke, hvordan de havde det både fysisk og psykisk. Jeg er født med stærke intuitive evner og en forbundethed til naturen og den dybe intuitive kvindevisdom, som er blevet givet videre fra generation til generation igennem århundrede.

I mit arbejde bruger jeg en combination af min intuition og min værktøjskasse. Ikke to sessioner er ens—fordi ikke to kvinder eller deres historie er ens. Jeg arbejder intuitivt og altid med det som kommer op i nuet. Min hovedinteresse er balancen mellem den feminine og den maskuline energi, og hvordan vi skaber et godt kvindeliv i en til tider meget stresset og meget maskulin præget dagligdag, hvor struktur, handlen, og gøren ude i verden ofte fylder lange mere, end de feminine kvaliteter, som kreativitet, intuition og følelser.

 

Jeg er af den overbevisning at krop, sjæl og psyke hænger uløseligt sammen, og arbejder derfor med balancen imellem de tre. Jeg forudsiger ikke din fremtid, men hjælper dig med at se, hvad der virkelig er på spil i dit liv, lige her og nu, så du kan forstå, hvordan det er opstået, og hvad du kan gøre for at heale dig selv og dit liv.

 

Kort fortalt giver jeg dig indsigt og redskaber til at arbejde med dine gamle mønstre og overbevisninger, så du kan leve ud fra den du virkelig er, og ikke den du har lært du burde være.

Pris: 475 kr inkl. moms // ca. 60 min

Skal betales ved bookingens oprettelse.*

 

*(Refunderes kun hvis afbestilling sker minimum 48 timer før sessions start. Bliver du syg på selve dagen, kan du få en ny tid, hvis du ringer og aflyser på tlf. 4295 8465 mellen kl. 8:00-8:30. Tager jeg ikke telefonen, lægger du blot en besked, og så finder vi en ny tid senere, når du har fået det bedre. Aflyser du mere end to gange på selve dagen, forbeholder jeg mig retten til ikke at tilbyde dig en ny tid.)

Sessioner kan foregå i Walking Wilders lokaler ved Lemvig eller vis Skype, Zoom eller Messenger.

healingwalkingwilder.png

©2020 WALKING WILDER™  CVR# 40713654   All Rights Reserved

  • Walking Wilder on Facebook
  • Walking Wilder on Instagram