generelle vilkår og data politk

Generelle vilkår


Generelt
Hjemmesiden www.walkingwilder.dk (inkl. dens alias) stilles til rådighed af

Walking Wilder™  CVR/SE-nr.:40713654 

Med udtrykkene "jeg", "mine", "mit", "min", ”vi”, ”vore”, ”vores” og ”os” nedenfor

menes virksomheden Walking Wilder™.

Du skal være over 18 år for at handle hos os, tilmelde dig vores nyhedsbrev, bestille en healings, clairvoyance eller coaching session, deltage i kvindecirkler, workshops, konkurrencer, events eller andet vi tilbyder.

Ved køb af vore produkter, tilmelding til vore events mv., registrering af brugerkonto "Mine Sider" hos os, tilmelding til vores nyhedsbrev, brug af vores ydelser på vores hjemmeside og/eller andre platforme inklusiv, men ikke kun sociale medier, gælder vores generelle vilkår.
Du er ansvarlig for, at de oplysninger du giver om dig selv er korrekte.

Virksomhedsinfo
Walking Wilder™

CVR/SE-nr.:40713654

Telefon: 42 95 84 65

(Læg en besked, og vi kontakter dig snarest)

Mail: walkingwilder@mail.com

Ændring af generelle vilkår

Vi har ret til at ændre de generelle vilkår, og de eventuelle ændringer vi foretager, træder i kraft, når de er gjort tilgængelige på vores hjemmeside.


Behandling af personoplysninger

De oplysninger, som behandles, er personoplysninger, som du giver til os eller

som vi har indsamlet fra dig.

Personoplysninger, som du giver os

Når du gennemfører et køb, bestiller en session eller deltager i en kvindecirkel eller anden event hos Walking Wilder, opgiver du nogle personoplysninger til os. Dette gælder også, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, benytter dig af vores hjemmeside, sociale medier, andre platforme, personlig henvendelse eller benytter din evt. fortrydelsesret i forbindelse med online salg eller foretager en reklamation. Personoplysninger, som du giver til os og som vi behandler, kan f.eks. være dit navn, din adresse og dit personnummer, mobil- og telefonnummer samt e-mailadresse.

Personoplysninger, som vi har indsamlet fra dig
Når du gennemfører et køb, bestiller en sessioner eller deltager i en kvindecirkel eller anden event hos Walking Wilder, og når du bruger vores webside, din brugerkonto, sociale medier, øverige platforme, personlig henvendelse eller andet, behandler vi personoplysninger om dig. Det er oplysninger om dit navn, fødselsdato, køn, kontaktoplysninger, kundeoplysninger, IP-adresse, operativsystem, information om den hard- og software, du anvender, oplysninger relateret til din kontakt med os, oplysninger om din færden på internettet (såsom geografisk placering, sessionstid, hvilke eksterne sider, du tidligere har besøgt, hvilke sider og sociale netværk du besøger hos os, dine interesser samt information om din øvrige anvendelse af vores tjenester og produkter), søge- og købshistorik, hvilke varer, du har kigget på eller lagt i varekurven, betalingsmåde samt din aktivitet vores sider, sociale netværk samt på vores hjemmeside.

Formål med behandlingen og retsligt grundlag
Vores aftale og administration af dit køb
Walking Wilder behandler dit navn, din adresse, dit personnummer, mobil- og telefonnummer og din e-mailadresse, oplysninger om dine køb og oplysninger vedr. din anvendelse af vores sociale medier med det formål at kunne administrere vores kundeforhold med dig, herunder dine køb og din brugerkonto.  Det retslige grundlag for at Walking Wilder behandler dine personoplysninger er, at dette er nødvendigt for at opfylde en aftale eller for at tage nogle forholdsregler forud for indgåelse af en sådan aftale. Walking Wilder vil også behandle ovennævnte personoplysninger med det formål at kunne håndtere din evt. anmodning om anvendelse af fortrydelsesret eller reklamation. Det retslige grundlag for at Walking Wilder behandler dine oplysninger til dette er, at det er nødvendigt for at vi kan opfylde vores aftale med dig.

Hvis ikke du giver os ovennævnte personoplysninger, har Walking Wilder ikke mulighed for at levere vores produkter, vores service eller i øvrigt opfylde vores forpligtelser over for dig. Du er ansvarlig for, at de oplysninger du giver om dig selv er korrekte.

Markedsføring af vores varer
Hvis du har givet samtykke til at modtage markedsføring, f.eks. nyhedsbreve eller tilbud og kampagner, vedr. vores produkter via e-mail, post, SMS, sociale medier mv behandler Walking Wilder også dit navn, mobil- og telefonnummer, din e-mailadresse og din købshistorik til markedsføringsformål. Det retslige grundlag for at Walking Wilder behandler dine personoplysninger er dit samtykke, som vi enten indhenter i forbindelse med at du registrerer dig som bruger hos Walking Wilder f.eks. nyhedsbrev eller bloggen eller i forbindelse med dit køb af et eller flere produkter fra vores sortiment. Du giver dit samtykke ved at du aktivt tilmelder dig f.eks. vores nyhedsbrev. Du kan, på samme måde som når du giver dit samtykke, trække dit samtykke tilbage igen ved at afmelde dig vores nyhedsbrev, slette din medlemsprofil på bloggen eller kontakte os via mail walkingwilder@mail.com.

Bogføring
Walking Wilder behandler oplysninger om transaktioner mellem dig og Walking Wilder til bogføringsformål. Walking Wilder kommer således til at behandle oplysninger om dit køb, dit navn, din adresse, dit mobil- og telefonnummer og din e-mailadresse. Det retslige grundlag for at Walking Wilder behandler dine personoplysninger er, at det er nødvendigt for at kunne opfylde en lovmæssig forpligtelse, som påhviler Walking Wilder.

Tidsramme for behandling og lagring
Vi behandler kun personoplysninger så længe, der er behov for det i forhold til de formål, til hvilke oplysningerne blev givet eller indsamlet.

Personoplysninger, som Walking Wilder behandler med det formål at administrere kundeforhold, inklusive dine køb og din brugerkonto, eller for at opfylde vores lovmæssige forpligtelser eller aftaler, f.eks. vedr. reklamationer eller fortrydelsesret, behandles i en periode som er passende for at Walking Wilder  kan administrere kundeforholdet og opfylde vores aftale med og vores lovmæssige forpligtelser over for dig.

Hvis du har givet samtykke til at modtage direkte markedsføring og nyhedsbreve fra Walking Wilder gemmer vi dit navn, mobil- og telefonnummer, din e-mailadresse og din købshistorik indtil du afmelder dig, trækker dit samtykke tilbage eller på anden måde beder os om at undlade at kontakte dig. I den forbindelse vil Walking Wilder, i det omfang Walking Wilder behandler personoplysninger relateret til profilering, slette de personoplysninger, som er relateret til direkte markedsføring.

Personoplysninger, som Walking Wilder behandler til bogføringsformål lagres i overensstemmelse med den til enhver tid gældende regnskabslovgivning.

Dine personoplysninger kan blive gemt længere end gældende regnskabslovgivningen kræver, hvis dette er påkrævet i forhold til at opfylde lovkrav, forordninger eller myndighedsbeslutninger.

Dine rettigheder
Du har ret til, uden omkostninger, skriftligt at anmode om at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig. Du kan også når som helst anmode om at få rettet fejlagtige oplysninger. Du har ligeledes ret til at bede os om at slette eller begrænse de personoplysninger, vi har om dig, samt at bede om en kopi af disse personoplysninger.

Hvis der ikke er nogen grund til din anmodning, eller din anmodning er urimelig, f.eks. hvis du ofte eller med korte intervaller beder om uddrag eller sletning, kan vi enten nægte at imødekomme din anmodning, eller vi kan opkræve et gebyr, som dækker de administrative udgifter forbundet med din anmodning. Du kan indsende din anmodning til os via ovenstående kontaktoplysninger.

Ret til at gøre indsigelse
Du kan når som helst gøre indsigelse mod at dine personoplysninger behandles til direkte markedsføring og/eller profilering. Hvis du ikke vil have, at vi behandler dine personoplysninger til dette/disse formål, bedes du enten ringe til os på telefonnummer 42 95 58 65 eller skrive en e-mail til os på walkingwilder@mail.com, og meddele os dette. Vi vil i givet fald ophøre med at behandle dine personoplysninger til dette/disse formål og fjerne oplysningerne, såfremt det ikke fortsat er nødvendigt for os at behandle dem til andre formål i overensstemmelse med denne politik om personoplysninger.

Ret til at trække dit samtykke tilbage
Du kan når som helst, helt eller delvist, trække dit samtykke tilbage vedr. behandling af personoplysninger, ved at kontakte os på ovenstående kontaktoplysninger. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, bedes du bemærke, at dette ikke påvirker lovligheden af den behandling som tidligere er sket med dit samtykke, inden du trak det tilbage. Walking Wilder kan også under visse omstændigheder have en anden retslig grund til behandling af dine personoplysninger, som kan give os ret til at fortsætte behandlingen af disse.

NB: Walking Wilder kan overlade dine personoplysninger til myndigheder, som kræver at Walking Wilder videregiver sådanne personoplysninger.

Øverigt

Vi tager forbehold for trykfejl og fejlformuleringer både online og i fysisk materiale.
 

©2020 WALKING WILDER™  CVR# 40713654   All Rights Reserved

  • Walking Wilder on Facebook
  • Walking Wilder on Instagram