meningsfulde ceremonier

i et moderne liv

Meningsfulde Ceremonier™ er skabt i erkendelse af, at én af hjørnestenene i at leve et fuldt og meningsfyldt liv i vores travle moderne verden er, at vi tager os tiden til at fejre de ting i livet, som betyder mest for os. At vi markere overgangene, de betydningsfulde øjeblikke. Begyndelser og afslutninger. Årets gang. Livets gang.

For vores forfædre var markeringer af årets gang, ritualer og traditioner ikke bare noget man gjorde "fordi det er jo det man gør", men i høj grad en forbindelse til den spirituelle del af menneskelivet. Ved at trækker på den gamle visdom, som ligger dybt i os alle, kan vi skabe Meningsfulde Ceremonier™, som giver indhold, værdi og mening i den moderne hverdag vi lever i. Vi kan genskabe vores forbindelse til noget dybdeliggende spirituelt — vores forbindelse til hinanden, til naturen, til Universet, til Kilden, til Kærligheden.Hvorfor bruge ceremonier?

Mange mennesker har de senere år, oplevet en stille længsel efter mere forbindelse til naturen, til det autentiske simple liv, visdommen fra vores forfædre og styrken fra Moder Jord. Meningsfulde Ceremonier™ er skabt til at hjælpe os alle med at "gen-forelske" os i naturen, os selv og hinanden.


Meningsfulde Ceremonier™ er for mennesker, som ønsker en ceremoni på deres egne præmisser; en autentisk intention, fuld af kærlighed, forbindelse til naturen, generationerne som kom før os og urkraften i Universet. Det er for mennesker som har brug for noget andet, noget mere end dét, det typiske moderne kulturelle system har at tilbyde.


Det kan f.eks være en navngivningsceremoni, en bryllupsceremoni, en partnerskabesceremoni, hvis I ikke har lyst til at være legalt gift, men gerne vil markere jeres forhold, en mindehøjtidlighed — både for mennesker og dyr, en "coming-of-age" ceremoni (none-firmation), separation/skilsmisse, ny karriere/livsvej eller andet, som er vigtigt i dit liv.  En ceremoni er en dyb personlig anerkendelse af en vigtig begivenhed i dit liv. Det kan også være du har brug for hjælp til at skabe et personligt alter i dit hjem eller et personligt ritual, som giver mening i dit liv.


En ceremoni eller et ritual, som "holder alt det", som er vigtigt for dig/jer. En ceremoni skabt udfra en intention om at stå i autenticitet og kærlighed. En ceremoni eller et ritual, som taler til noget dybt i hjertet.

Intuitive Coach, Healer, Clairempath, Kvindecirkelleder, Storyteller, Artist

Jeg er født med stærke intuitive evner og en forbundethed til tidligere generationer af kvinder i min slægt—især de, som var tæt på naturen, og brugte deres medfødte intuitive evner til healing ved hjælpe af den visdom, som kloge koner, seere, hekse (i ordets oprindelige betydning) besad, og helt naturligt gav videre fra generation til generation.

Min interesse for menneskelige relationer førte til, at jeg i 1995 uddannede mig til Coach i USA, og senere tog en 1.5 årig intuitiv healer uddannelse. Derudover har jeg en bachelor i undervisning, og har de sidste ca. 20 år været på min egen personlige og spirituelle udviklingsrejse, hvor jeg har både deltaget i, og studeret, bl.a. kvindecirkler, udvikling af clairvoyante og intuitive evner, forskellige terapeutiske retninger, Jung psykologi, naturterapi, kunstterapi og nordisk shamanisme.

​​
I kvindecirklerne bruger vi ceremonier, den healende kraft i naturen, vores forbindelse til de, som kom før os, og den karma vi bærer (og kan heale) fra tidligere generationer, balancen imellem det maskuline og det feminine, "the mother wound" — forbindelsen mellem mødre og døtre, mv. til at kikke på, hvad det vil sige at være kvinde i 2020.

Få hjælp til at skabe din helt personlige ceremoni.

Om pia rain

©2020 WALKING WILDER™  CVR# 40713654   All Rights Reserved

  • Walking Wilder on Facebook
  • Walking Wilder on Instagram