foretningsbetingelser

ved personlige sessioner, kvindecirkler og events

Firmaoplysninger

WALKING WILDER™

CVR//SE Nr: 40713654

 mail: walkingwilder@mail.com

tlf. 42958465

(Læg en besked, så ringer vi tilbage snarest muligt)

 

Bestilling og afbestilling af personlige coaching/healing sessioner

En session kan bestilles her. 

Sessionen skal betales ved bestillingen eller umiddelbart derefter.

Din tid er først endelig bestilt, når fuld betaling har fundet sted.

Betales en bestilling ikke indenfor 24 timer betragtes den automatisk som aflyst.

Ved afbestilling refunderes betalingen kun, hvis afbestilling sker minimum 48 timer før tidspunktet for den aftalte session. Afbestillingen skal ske skriftligt til walkingwilder@mail.com

Afbestillingen skal indeholde navn, telefon, tid og dato for sessionen du afbestiller..

 

Skulle du blive syg på selve dagen, kan du få en erstatningstid, en anden dag såfremt du ringer mellem kl. 8:00 — 8:30 og lægger en besked om, at du er syg på telefon 4295 8465. Hører vi ikke fra dig, betragtes du som udeblevet, og retten til at få en erstatningstid bortfalder.

Vi forbeholder os retten til ikke at tilbyde dig en ny tid, hvis du mere end to gange har aflyst en session på selve dagen. Vi forbeholder os endvidere retten til, til enhver tid, at afbryde en session/et forløb mv., hvis vi ikke længere føler partnere er et godt match.

Deltagelse i Kvindecirkler + Workshops

Din tilmelding til kvinde-cirkelerne er bindende, og betalingen refunderes kun i tilfælde af at Walking Wilder aflyser cirklen. Din betaling skal ske indenfor 24 timer efter din tilmelding til cirkelmødet.

Vær opmærksom på at indtil din betaling er registeret kan din plads tildeles en anden efter først til mølle princippet. Vores cirkelmøder har altid et låst antal deltagere. Antallet står i beskrivelsen til det individuelle møde. (Som regel mellem 5 og 10 deltagere pr. cirkel).

Hvis der ikke er tilmeldte nok, forbeholder vi os retten til at aflyse cirklen senest kl. 12:00 dagen før mødedagen. De registrerede tilmeldte vil få besked via Facebook-gruppen.

Deres betaling refunderes indenfor 48 timer.

Hvis du mere end 3 gange tilmelder dig en cirkel, men ikke møder op, ophæves dit medlemskab af kvindecirklen uden videre varsel.

Betalings Metoder

- PAYPAL

- Mobilepay

- Bankoverførsel til Sparekassen Thy:  9119  0004937694

Ansvarsfraskrivelse

Walking Wilder™ gør opmærksom på at de informationer du finder på walkingwilder.dk, og andre platforme, som benyttes af Walking Wilder™ herunder vore trademark idestudiet™ og Meningsfulde Ceremonier™ , samt den indsigt, de budskaber og den sparring du får under de sessioner vi tilbyder, såsom healing, intuitiv coaching, natur-og kunstterapi, kvindecirkler og andre alternative behandlingsformer, ikke er lægefagligt  understøttet.

 

En session hos Walking Wilder må derfor ikke, og kan ikke, benyttes som erstatning for professionel lægefaglig rådgivning af uddannede læger/psykologer mv. Derfor anbefaler Walking Wilder altid, at du benytter den alternative behandling som supplement, og altid, ved både fysiske og psykiske helbredsudfordringer, søge lægelig eller anden fag-professionel bistand.

Endvidere gør Walking Wilder opmærksom på at dit fysiske og psykiske velbefindende altid er dit personlige ansvar. De redskaber, den indsigt, de budskaber og den sparring du modtager i forbindelse med en healing, en coaching session, deltagelse i en kvindecirkel eller anden form for terapi/deltagelse hos Walking Wilder er kun til vejledende brug, og du er til en hver tid ansvarlig for hvordan, og i hvilket omfang, du vælger at deltage, og benytte de værktøjer, indsigter mv. du får, og de konsekvenser din beslutning måtte have.

Du skal være over 18 år. Vi svarer ikke på clairvoyante spørgsmål om tredjeperson. Sessionen er baseret på dig personligt, og de problematikker du har, og du kan derfor ikke overfører den indsigt, vejledning, sparring og de redskaber du får til andre end dig selv.

Walking Wilder, dets ejer og ansatte, kan ikke drages til ansvar, det være sig direkte eller indirekte, for nogen handling, skade, gene, personligt tab, afledt tab, tabte muligheder, følgeskade, og enhver anden form for tab eller anden konsekvens, som du som bruger/kunde/klient/deltager mv. direkte eller indirekte måtte foretage eller lide som følge af din kontakt med Walking Wilder.

 

Du må ikke være påvirket af alkohol, psykofarmaka, rusmidler eller tilsvarende under en session hos Walking Wilder eller deltagelse i et af vore arrangementer.

Vi gør opmærksom på, at du kan opleve både fysiske og psykiske symptomer såsom gamle følelse der popper op, ubehag/uro i kroppen mv. under og efter en healings/coaching session eller deltagelse i et event.

En session afsluttes altid med en snak om, hvordan du oplevede sessionen, og hvordan du har det afslutningsvis. Du er desuden altid velkommen til at ringe efterfølgende, hvis der opstår et behov for at få bearbejdet dine oplevelser fra sessionen yderligere.

 

Husk at drikke rigeligt med vand, og kontakt altid din læge, hvis du føler dig syg.

Copyright / Ophavsrettigheder

Alle vore værker, nyhedsbreve, tekster, cirkelledermateriale, illustrationer, fortællinger, digte m.v. på denne hjemmeside, sociale medier, andre platforme, og i ethvert fysisk udtryk er beskyttet under

Dansk lov om ophavsrettigheder, samt internationale copyright aftaler såsom

the Berne Convention for the Protection of Literary and Artistic Works.

Uautoriseret brug af og/eller kopiering af enhver slags er ikke tilladt.

Overtrædelse af dette vil medfører retsforfølgelse.

©2020 WALKING WILDER™ All rights Reserved

 

©2020 WALKING WILDER™  CVR# 40713654   All Rights Reserved

  • Walking Wilder on Facebook
  • Walking Wilder on Instagram